Privé training

 

Heb jij een doel voor ogen?

Wil jij er van alles aan doen om dit doel te realiseren…

 

Twijfel niet en meld je aan via deze website! Samen aan de slag, op de plek waar jij zou willen en ook hóe jij het zou willen!

We trainen buiten op prachtige plekken. Maar binnen in de eigen sportzaal van Neo-sport is ook een optie! De mogelijkheden zijn enorm!

Uiteraard inclusief gratis uitgebreide meting (ongeveer 45 minuten), niet alleen maar een fietstestje of vetpercentagemeting. Elke 8 weken weer een nieuwe gratis meting!

 

Small group training

 

Maar wil jij liever samen met vriendinnen, vrienden of je partner aan de slag? Dan is trainen met hen natuurlijk ook mogelijk. Hoe leuk is dat? Je motiveert elkaar om te gaan! En afzeggen kan eigenlijk niet, want de ander gaat sowieso wel sporten. Je gaat vanzelf weer mee! Binnen en/of buiten? Alles kan!

 

Bootcamp

 

2 maal in de week, op maandagavond en donderdagavond

om 20.00 uur sta ik klaar voor jou en alle anderen.

Samen maken we er een leuke training van.

De training bestaat altijd voor een deel uit loopoefeningen en krachttraining. Elke training worden alle grondmotorische vaardigheden (Uithoudingsvermogen, Kracht, Coördinatie, snelheid en lenigheid) weer verbeterd! Zie lesrooster voor de tijden en plaats.

 

Vrije fitness

 

Het is onoverkomelijk: soms lukt het echt niet om te komen trainen bij de groepslessen. Of wellicht wil je nog meer trainen! Voor hen is er altijd de mogelijkheid op woensdagavond en zaterdagochtend te komen trainen in de sportzaal van Neo-sport aan de Oudeweg 147 in Haarlem. Uiteraard zorg ik ervoor dat je daar op een veilige manier kan trainen.

Kopje koffie of thee staat klaar!

 

Zie het lesrooster voor de tijden.

Maak een afspraak! Tot snel.

 

 

 

 

Training